Hvorfor valgte jeg å starte opp som forhandler?

Jeg har en eldre herre på 23 år som fikk påvist PPID i 2020, og da måtte vi rett og slett finne ny type kraftfôr som ikke inneholder mye sukker og stivelse. Valget falt da på Allen & Page, noe vi begge er fornøyd med! Ønsket også at andre skulle få mulighet til å finne dette, og samtidig alle pleieprodukter og tilskudd som jeg også forhandler.
Alle varer er laget på naturlige og rene ingredienser, og kraftfôret er ferskprodusert.

Allen & Page Kraftfôr

Allen & Pages innovative, familieeide selskap har fire generasjoners erfaring, og de bruker bare naturlige ingredienser av høyeste kvalitet i hestefôrene, uten kunstige eller 'naturidentiske' * smaker. 

Allen & Page prøver å kontinuerlig innovere og forbedre, og en del av prosessen innebar å flytte virksomheten til sin nåværende toppmoderne fabrikk i Shipdham, Norfolk. Den nye fabrikken ga selskapet teknologien til å produsere fôr som var sunnere og mere miljøvennlig enn markedsstandarden. For mer enn to tiår siden fikk Allen & Page akkreditering av mange store organer for matproduksjon og kvalitetskontroll, inkludert Vegetarian Society, Soil Association og ISO organisasjoner. Dette satte en standard for selskapet å fortsette å jobbe tett med disse organene for å sikre fôr av høyeste kvalitet.

I 2009 var Allen & Page glad for å motta en kongelig garanti fra HRH The Prince of Wales.

Cxevalo Pleieprodukter

Som en familiebedrift med base i Østerrike har Cxevalo gjort det til sitt mål å lage naturlige hestepleieprodukter av høyest mulig kvalitet.

Deres interne produktutvikling ledet av CXEVALO®-grunnlegger Marie legger stor vekt på bruk av bærekraftig produserte og spesielt milde ingredienser. Hos dem finner du alt du trenger for hestens daglige pleie: hesteshampoo, pelsstell, hovpleie og mye mer - har du for eksempel sett dere myggavstøtende middel? Noen av deres kunder har til og med beskrevet dette produktet som 'det beste myggmiddel som finnes for hester og hesteeiere'. Enda bedre, finn ut selv hvor gode produktene deres er!

HorseFlex Tilskudd

Hos HorseFlex liker de å holde det ærlig og så enkelt som mulig. Alle produktene består av rene og naturlige ingredienser av høy menneskelig kvalitet. Ingen skjulte eller vanskelige å uttale ingredienser, ikke tilsatt sukker, kjemikalier, farger, dufter eller smaker. Som et resultat vil du bare finne rene, klare og ærlige produkter som virkelig gjør det de lover!

Starhorse Tilskudd og Pleieprodukter

Målet til Starhorse er å oppfylle kravene til alt fra fritidshesten opp til sportshesten med høykvalitetsprodukter og å ikke være enda en fôrprodusent på markedet med ukontrollert masseproduksjon av fôr og tilskudd.
Kvalitetskontrollen begynner alt ved valg av råvarer de bruker. Det brukes ikke billige råvarer, eller råvarer som er absolutt ubrukelige.
En av de viktigste kvalitetsegenskapene til produktene til Starhorse ligger imidlertid først og fremst i at de bare bruker råvarer som er sertifisert matkvalitet.